Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0755-84565811
Contact opnemen

De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)

2023-10-31

Latest company news about De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)

De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)

 

Tijdstip van de tentoonstelling: 26 tot en met 28 februari 2024

 

Locatie van de tentoonstelling: Shenzhen Convention and Exhibition Center (Futian)

 

LED CHINA werd opgericht in 2005 en werd geboren in Guangzhou.Het merk heeft een wereldwijde reputatie verworven en wordt algemeen erkend als het "windspan" van de industrieontwikkeling.Voor de epidemie verwelkomde elke tentoonstelling 13 opeenvolgende jaren professionele kopers uit meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld.LED CHINA is opgewaardeerd naar Shanghai en ontwikkeld tot een reeks tentoonstellingen vanaf 2019In hetzelfde jaar werden ze jaarlijks gehouden in Shenzhen en Shanghai, respectievelijk.Beide tentoonstellingen kregen indrukwekkende resultaten van kopers uit meer dan 100 landen en werden zeer geprezen door de industrie.

 

LED CHINA Shenzhen Flagship Exhibition richt zich op LED groot scherm display, het creëren van een wereldwijd zakelijk evenement dat LED-schermen, verlichting en audiosystemen integreert,integratie van audiovisuele systemen, commerciële displays, laserprojectie, metavers/VR/AR/MR/XR/3D, digitale borden, LED-verlichting en reclameborden;LED CHINA Shanghai Station creëert een wereldwijd one-stop-aankoop evenement voor reclame en digitale signageDe twee tentoonstellingen bestrijken verschillende gebieden en met het officiële LED CHINA winkelcentrum,Offline en online integratie heeft het beste zakelijke platform voor de industrie geleverd om het wereldwijde bedrijf 365 dagen in alle richtingen uit te breiden..

 

In 2024, met de toetreding van de China Entertainment Equipment Technology Association, China Electronics and Video Industry Association, Virtual Reality en Digital Character Branch,China 3D Industry Alliance, en Asia Esports Entertainment Alliance, zullen we samenwerken met LED CHINA Shenzhen Flagship Exhibition om de industriebronnen diep te integreren en een wereldwijde "geluid, licht, video,en tentoonstelling" in de Greater Bay Area van China., leidende innovatie en transformatie in de industrie, en wereldwijd spreken voor Chinese ondernemingen!

 

Sunshineopto is gevestigd in Shenzhen, China. Het levert hoofdzakelijk led-light SKD-onderdelen met ontwerp, productie en exportservice, zoals de led-optische lens, high power of mid-power led, pcb-module,Led stroomvoorziening en warmteafvoer en meer .

 

Toepassing:

 

laatste bedrijfsnieuws over De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)  0


laatste bedrijfsnieuws over De 21e internationale LED-tentoonstelling in Shenzhen (LED CHINA 2024)  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China LEIDENE Straatlantaarnmodule Leverancier. Copyright © 2014-2024 sunshineopto.com . Alle rechten voorbehoudena.