Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Onderzoek het Licht van het Leven
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0755-84565811
Contact opnemen

Onderzoek het Licht van het Leven

2015-06-25

Latest company news about Onderzoek het Licht van het Leven

                                   Jun.9th-twaalfde onderzoek het Licht van het Leven 


Op Jun 9-twaalfde, heeft ons Zonneschijnteam dat bij de Internationale Verlichting Exhibition.All wordt van Guangzhou de HOOFDdeskundigen die hier worden verzameld bijgewoond om de nieuwe tendens en elk bedrijf te bespreken de recentste technologie zoals TIKspaander en HOOGSPANNING LEDS etc. aangetoond.

Als leverancier van de straatlantaarnmodule, vonden wij het team van de Zonneschijnopto-elektronica onze tegenhangers meer producteninnovatie en nieuw ontwerp hebben, zodat wat wij zouden moeten doen zijn onze interne sterkte en betere integratie van middelen te verbeteren en onze markt het plaatsen te ontruimen.

Één belangrijker ding is dat wij onze buitenlandse klanten in de verlichtingstentoonstelling hebben ontmoet. Onze collega heeft haar klanten ontmoet van Argentinië die meer dan 2 jaar heeft samengewerkt. De eerste vergadering was bijzonder gelukkig en nam samen een foto.

Onderzoek het licht van het leven voor de wereld!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China LEIDENE Straatlantaarnmodule Leverancier. Copyright © 2014-2024 sunshineopto.com . Alle rechten voorbehoudena.